Seminte Raci

Semințele firmei RACI SEMENTI SRL din Italia sunt prezente de peste 20 ani în România, timp în care am putut alege cele mai apreciate și mai bine adaptate soiuri.
Varietățile oferite de RACI SEMENTI sunt soiuri, destinate cultivatorilor amatori pentru nevoi gospodarești, dar și cultivatorilor profesioniști care nu sunt dispuși să plătească prețul mai mare al hibrizilor.

Modul de ambalare este adaptat destinației culturilor - pentru cultivatorii mici, gospodari care vor să-și producă singuri legumele, semințele sunt ambalate în plicuri cu 2 - 30 grame sau în cutii cu 100-250 grame de semințe, în funcție de mărimea semințelor și de prețul fiecărei varietăți în parte.
Pentru cultivatorii mari, care cultivă pentru comercializare, ambalajele sunt de 0,1 - 0,5 - 1,0 kg sau chiar mai mari.
Cantitatea mare de semințe per plic / cutie acoperă necesarul unei familii și face ca prețul per sămânță să fie dintre cele mai convenabile.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies