Seminte Hazera

HAZERA SEEDS LTD este unul din liderii globali din industria semintelor. Hazera imbina zeci de ani de experienta cu tehnologia de ultima ora. Hazera amelioreaza, dezvolta, produce si comercializeaza varietati si seminte dintr-o gama larga de specii de legume din lumea intreaga. Sediile Hazera sunt situate in Israel si Olanda, având subsidiare in 12 tari si o retea extinsa de distributie ce furnizeaza servicii in alte 100 de tari.

Cele doua companii, HAZERA GENETICS LTD din Israel si NICKERSON ZWAAN BV din Olanda, s-au reunit intr-o singura entitate, HAZERA SEEDS LTD, cu un singur portofoliu comun. Programele si strategiile de dezvoltare ale celor doua firme s-au corelat intr-o viziune unica, ce pune in valoare punctele forte ale fiecarei firme.

In prezent, HAZERA SEEDS LTD este alcatuita din doua sucursale - HAZERA SEEDS ISRAEL si HAZERA SEEDS HOLLAND.

HAZERA SEEDS ISRAEL isi concentreaza eforturile pe ameliorarea hibrizilor de tomate, pepeni galbeni, pepeni verzi fara seminte, ardei, castraveti si salate, in timp ce HAZERA SEEDS HOLLAND este orientata spre imbunatatirea hibrizilor de varza, conopida, pepeni verzi, ceapa, ridichi.

HAZERA SEEDS LTD este parte a Grupului Limagrain, consortiu agricol international cu sediul in Franta. Divizia de seminte de legume a Limagrain este a doua companie ca marime din lume in acest domeniu. Grupul Limagrain intelege nevoile clientilor sai pentru ca este o asociatie de fermieri ce a ajuns sa fie cea mai mare companie de seminte din Europa, specializata pe legume, culturi de câmp si produse cerealiere. 

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies